M 1:18 - PAUDIMODELS - ŠKODA OCTAVIA II

První model Škoda, který firma Paudimodel představila. Na modelu je patrné, že byl dělán podle skutečné předlohy automobilu určené pro Čínský trh. Interiér je vyveden v béžové barvě. Model je dostupný ve dvou barvách.

barevný vzorník

blue storm met. sahara beige met.

Kde koupit?

Model není licencován pro prodej v Evropě, proto je možné ho zakoupit buď v eshopu přímo na stránkách výrobce, nebo na zahraničních internetových aukcích (ebay apod.)

Octavia II - GoldOctavia II - GoldOctavia II - GoldOctavia II - GoldOctavia II - GoldOctavia II - GoldOctavia II - GoldOctavia II - Gold118_PAUDI_OCT_B_05118_PAUDI_OCT_B_02118_PAUDI_OCT_B_08118_PAUDI_OCT_B_04118_PAUDI_OCT_B_11118_PAUDI_OCT_B_06118_PAUDI_OCT_B_10118_PAUDI_OCT_B_01118_PAUDI_OCT_B_07118_PAUDI_OCT_B_09118_PAUDI_OCT_B_03

Rubriky: ,

Komentáře

Petr
před 7 roky

Nedávno jsem si tenhle model pořídil a je až neuvěřitelný, v jaké kvalitě to ti číňani vyrobili... Flokované koberečky, zadní plato (sklápěcí), posouvací sedačky. Je to zkrátka do posledního detailu stoprocentně zpracovaný model. Cena za kterou se dá sehnat je odpovídající. Jen škoda, že nevím kde sehnat i Fabii a Superb, moc bych je chtěl.

Paganini
před 7 roky

Octavii a Fabii nabízel www.foxtoys.cz, možná by byl schopný to dodat. Na stránkách výrobce je také přímo eshop, v případě nejasností je neváhejte kontaktovat, reagují velmi rychle a jsou velmi ochotní.

Jinak k těm Číňanům, většina modelů známých značek se vyrábí v Číně, i česká firma abrex vyrábí modely v Čině...:-)

Martin_Happy
před 5 roky

tak mi RS verze stojí už 5 nminut na stole a furt žasnu, jak je to udělaný. Jen brzdy odflákly. Mohly udělat, aby se kotouč otáčel a destičky zůstaly na místě. Mám takhle model Eleanor z filmu 60 seknud. A když to umí u Mustangu, tak proč ne u Octavie. Ale je to jen drobnost, ze zbytku modelu si sedám na pr....

Kamil
před 5 roky

chci se zeptat kde jsi sehnal ten model RS dík za odpověď

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha

NOVINKY NA WEBU

29.11.2014-23:59

Vytvořen profil na Facebooku

1.4.2014-23:59

Nový design stránek - ještě probíhá vychytávání much.
Na základě férové nabídky webzdarma.cz stránky přešly na placený provoz a jsou tedy bez reklam...

14.3.2014-22:55

Spuštěn projekt "NOSTALGIE". Základní přehled hraček Škoda publikován, Postupně bude doplněno podroběnjší info.

Poslední komentáře

Počitadlo

[CNW:Counter]

KONTAKT

paganini(at)cbox.cz